joi, 1 decembrie 2016

VARZĂ CĂLITĂ CU DOVLECEI


Ce folosesc?

  • 1 varză
  • 1 ceapă mare
  • 1-2 dovlecei
  • 3-4 roșii
  • 100 ml ulei
  • verdeață, sare și piper

Cum procedăm?
Etapa 1: 
Tocăm ceapa, varza, feliem dovleceii. Varza o frecăm bine cu sare.
Etapa 2: 
Punem uleiul la încins în cratița mare, adăugăm ceapa, varza, lăsăm să se înăbușe acoperit, mai amestecăm, iar acoperim; după ce se înmoaie un pic varza adăugăm roșiile curățate si tăiate, apoi dovlecelul tăiat și dăm la cuptor, cu capacul deasupra măcar o oră.
Etapa 3: 
Apoi luăm capacul și lăsăm sa se rumenească bine. Adăugăm mărar mai mult, pătrunjel mai puțin.
Se poate servi foarte bine cu smantana.

Sursa rețetei: www.petitchef.ro

Niciun comentariu: