Ce folosesc?
- 1 varză
- 1 ceapă mare
- 1-2 dovlecei
- 3-4 roșii
- 100 ml ulei
- verdeață, sare și piper
Cum procedăm?
Etapa 1:
Tocăm ceapa, varza, feliem dovleceii. Varza o frecăm bine cu sare.
Etapa 2:
Punem uleiul la încins în cratița mare, adăugăm ceapa, varza, lăsăm să se înăbușe acoperit, mai amestecăm, iar acoperim; după ce se înmoaie un pic varza adăugăm roșiile curățate si tăiate, apoi dovlecelul tăiat și dăm la cuptor, cu capacul deasupra măcar o oră.
Etapa 3:
Apoi luăm capacul și lăsăm sa se rumenească bine. Adăugăm mărar mai mult, pătrunjel mai puțin.
Se poate servi foarte bine cu smantana.
Se poate servi foarte bine cu smantana.
Sursa rețetei: www.petitchef.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu