Ingrediente:
🍴 o vânătă;
🍴 un dovlecel:
🍴 două cepe;
🍴 un morcov;
🍴 un ardei roșu;
🍴 un ardei verde;
🍴 3 cartofi mici;
🍴 3 roșii;
🍴sare, piper, verdețuri pentru aromă, frunze de pătrunjel verde.
Cum procedăm?
🍴 Spălăm și curățăm legumele.
🍴Ceapa tăiată mărunt sau solzișori se călește împreună cu morcovul dat pe răzătoarea mare până când ceapa capătă o culoare aurie;
![]() |
Ceapa și morcovul |
🍴 Se adaugă buchețelele de broccoli, cartofii tăiați cubulețe și ardeiul tăiat și el cubulețe. Se țin 5 minute pe foc.
![]() |
Broccoli |
![]() |
Cartofii |
🍴 Apoi se adaugă dovlecelul si vânăta tăiate cubulețe, roșiile tocate, sare, piper, verdețuri.
![]() |
Dovlecelul |
![]() |
Vânăta |
🍴 Se amestecă ușor, se golesc într-un vas termorezistent și se introduc în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute.
![]() |
Înainte să o introduc în cuptor |
![]() |
După ce am scos-o din cuptor |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu