miercuri, 14 septembrie 2016

TOCĂNIȚĂ DE LEGUME

 Ingrediente:
🍴 o vânătă;
🍴 un dovlecel:
🍴 două cepe;
🍴 un morcov;
🍴 un ardei roșu;
🍴 un ardei verde;
🍴 3 cartofi mici;
🍴 3 roșii;
🍴sare, piper, verdețuri pentru aromă, frunze de pătrunjel verde.


 Cum procedăm?
🍴 Spălăm și curățăm legumele.
🍴Ceapa tăiată mărunt sau solzișori se călește împreună cu morcovul dat pe răzătoarea mare până când ceapa capătă o culoare aurie;
Ceapa și morcovul
 🍴 Se adaugă buchețelele de broccoli, cartofii tăiați cubulețe și ardeiul tăiat și el cubulețe. Se țin 5 minute pe foc.
Broccoli

Cartofii
 🍴 Apoi se adaugă dovlecelul si vânăta tăiate cubulețe, roșiile tocate, sare, piper, verdețuri.
Dovlecelul

Vânăta
 🍴 Se amestecă ușor, se golesc într-un vas termorezistent și se introduc în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute.
Înainte să o introduc în cuptor

După ce am scos-o din cuptor


Niciun comentariu: