Ingrediente:
Sursa rețetei: foodstory.stirileprotv.ro - consultat la 12.02.2017.
- 2 lingurite ulei de măsline
- 6 felii de șunca italienească neafumata tocata
- 2 cepe mari, tocate
- 3 catei de usturoi zdrobiti
- 2 morcovi tocati
- 1 telina
- 1 kg carte de vita tocata
- 2 pahare mari de vin rosu
- 2 cutii de rosii tocate x 400g/buc
- 2 frunze uscate sau proaspete de dafin
- sare si piper negru proaspat macinat
- 800 g - 1 kg tagliatele uscate
- parmezan ras proaspat pentru servire
Mod de preparare:
Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si prajeste sunca la foc mediu pana devine aurie. Adaugă ceapa si usturoiul si prajeste-le pana se înmoaie.
Adauga morcovul, frunzele de dafin si lasa in continuare pe foc pana cand legumele incep sa se înmoaie.
Mareste focul si adauga carnea de vita tocata. Prajeste pana se rumeneste.
Fierbe tagliatelele in apa cu sare la foc mic, intr-o oala cu capac, dupa instructiunile de pe ambalaj. Cand sunt gata, imparte-le in farfurii. Presara putin parmezan, iar apoi adauga sosul. La sfarsit, presara din nou parmezan si putin piper negru.
Sursa rețetei: foodstory.stirileprotv.ro - consultat la 12.02.2017.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu