Ce să mai fac de mâncare?
Cu drag, fiicei mele! O colecție de rețete încercate
Pagini
(Mutați în ...)
Cuprins
Aperitive / Mic dejun
Supe/ciorbe
Mâncare cu carne
Mâncare fără carne
Meniuri de post
Dezlegare la pește
Salate
Deserturi
Conserve
Diverse
▼
duminică, 8 aprilie 2018
Dressing pentru salate
›
Este un amestec de ulei și oțet care se adaugă peste diverse salate pentru a le da gust. Proporțiile sunt: 150 ml ulei; 50 ml oțet (po...
Clătite marocane sau clătite cu o mie de găuri
›
Ingrediente : 250 g griș; 600 ml apă călduță; 200 g făină albă; o lingură de zahăr; 10g drojdie uscată (eu pun un pliculeț); o lingu...
sâmbătă, 7 aprilie 2018
Prăjitură Petre Roman
›
(rețetă de la mama) Nu știu de ce se numește așa, nici cine a inventat-o, știu doar că am mâncat prima dată această prăjitură la mama...
miercuri, 4 aprilie 2018
Ardei umpluți cu legume
›
Ce am folosit? 3 cepe; un morcov mare; o rădăcină de pătrunjel; o bucată de rădăcină de țelină; o vânătă; o cană de orez; vreo 9 ...
vineri, 5 ianuarie 2018
TORT CU CIOCOLATĂ ALBĂ ȘI ANANAS (Jamila)
›
Rețeta am găsit-o pe YouTube, la Jamila Cuisine. Îmi notez rețeta ca să o păstrez pentru altă dată și să nu pățesc așa cum am mai pățit cân...
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web