Ce avem nevoie?
Cartofi: 500 g
Ceapă roșie: 2 bucăți
Oțet de vin roșu: 20 g
Pătrunjel: 1 legătură
Măsline verzi: 100 g
Masline negre: 100 g
Muștar Dijon: 2 lingurițe
Ulei de măsline: 30 ml
Lămâie: 1 bucată
Piper, sare: după gust
Cum se procedează?
1. Se fierb cartofii în coajă, se curăță de coajă și se taie cubulețe.
2. Se toacă ceapa mărunt și se lasă în oțet pentru a-i diminua din iuțeală.
3. Se toacă pătrunjelul, măslinele și se adaugă peste cartofi.
4. Se scurge ceapa și se adaugă peste cartofi.
5. Dressing: muștar Dijon, ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper.
6. Se amestecă salata cu dressingul.
Sursa: http://superbun.stirileprotv.ro/video/salata-de-cartofi.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu