Ce folosesc?
- cașcaval;
- puțină făină albă;
- sare, piper;
- un ou;
- puțin pesmet;
- ulei pentru prăjit.
Cum procedez?
- cașcaval;
- puțină făină albă;
- sare, piper;
- un ou;
- puțin pesmet;
- ulei pentru prăjit.
Cum procedez?
Tai cașcavalul felii de 1 cm grosime.
Tăvălesc fiecare felie, pe rând, în făină albă în care am pus sare și piper după gust.
Dau apoi felia prin oul bătut și condimentat cu sare și piper.
Procedez la fel, dând felia de cașcaval și prin pesmet.
Așez feliile astfel "îmbrăcate" în tigaia în care am pus puțin ulei de măsline.
Le prăjesc pe ambele părți până când se rumenesc frumos, fără să iasă cașcavalul topit în tigaie, dacă e posibil. Le întorc de pe o parte pe alta nu cu furculița, ci cu o paletă sau un clește de bucătărie.
Când sunt rumene pe amândouă părțile, le scoatem pe o farfurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu